Pe noi puteţi conta. În toate privinţele.
 

Ihre Ansprechpartner

Hans-Günter Wehren


Hans-Günter Wehren
Leitung Service & Support Maschinentechnik

Telefon: +49 2871 9500 29
E-Mail: H.-G.Wehren(at)spaleck.biz

Martin Möllenbeck


Martin Möllenbeck
Service und Support Maschinentechnik
Telefon: +49 2871 9500 35
E-Mail: M.Moellenbeck(at)spaleck.biz  

 

Punere în funcţiune

Vă punem utilajul în mişcare

La cerere instalaţia poate fi montată şi reglată la locul de amplasare de către specialiştii noştri.

Şcolarizare şi training

Vă arărăm cum funcţionează

Programele de şcolarizare şi training fac posibilă exploatarea optimă a sistemelor. Personalul dumneavoastră primesc informaţii şi un instructaj practic pentru o deservire corectă. Prin aceasta timpii de pregătire sunt reduşi şi folosiţi cu eficacitate mare, chiar şi pentru instalaţii complexe.

Contracte de întreţinere

Suntem aici pentru dumneavoastră

La cerere, un contract de întreţinere vă asigură o verificare periodică efectuată de specialişti. În plus, echipa noastră experimentată poate interveni în cel mai scurt tim la solicitare. Ambele vă garantează o funcţionare sigură a instalaţiilor noastre.

Piese de schimb şi reparaţii

Vă ajutăm repede şi vă consiliem cu plăcere

Dacă instalaţia dumneavoastră de finisare necesită reparaţii – planificate sau accidentale – vă ajutăm repede şi fără complicaţii. Noi analizăm care piese de schimb sunt necesare şi v-i le livrăm direct dumneavoastră. Un catalog de piese de schimb pentru fiecare utilaj asigură livrarea imediată a pieselor din depozit. Dacă este necesar, personalul nostru tehnic poate efectia reparaţia în cel mai scurt timp la sediul dumneavoastră. 

Recondiţionarea instalaţiilor

Noi facem vechiul ca nou

Recondiţionarea utilajelor vachi oferă, de cele mai multe ori, o alternativă interesantă faţă de o nouă investiţie. Deseori instalaţiile sunt adaptate specificaţiilor beneficiarului şi o recondiţionare poate reduce costurile. Aceste operaţiuni oferă posibilitatea aducerea echipamentului de comandă la standarde moderne, astfel putând fi actualizate la nivelul utilajelor moderne uşurinţa deservirii şi protecţia muncii. În plus, instalaţia poate fi dotată cu noi funcţii tehnologice. 

Verificare privind protecţia muncii

Ne preocupă siguranţa dumneavoastră

Personalul nostru specializat poate face o verificare a îndeplinirii normelor de protecţie a munciipentru instalaţie, în mod normal în cadrul unei verificări generale a instalaţiei. În felul acesta pot fi depistate din timp eventuale defecte sau deficienţe ale instalaţiei şi se pot lua măsuri din timp

Consiliere tehnologică şi lucrări în lohn

Vă preluăm sarcinile

Şi dacă vreodată se întâmplă să aveţi de prelucrat piese pentru care nu aveţi dotate, centrul nostru de servicii pentru finisare, dotat la cel mai înalt nivel vă poate face o ofertă.